Sayın Üyemiz,
Bitki Koruma Ürünleri İle İlgili Yapılacak Denemeler Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 25 Nisan 2021 tarih ve 31465 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.
9/11/2017 tarihli ve 30235 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Bitki Koruma Ürünleri ile İlgili Yapılacak Denemeler Hakkında Yönetmeliğin 7 nci maddesinin birinci fıkrasının (e) bendi yürürlükten kaldırılmış, (f) ve (g) bentleri aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.
Eski 7. Madde 1. Fıkra (f) Bendi- Yapılacak denemelerle ilgili çalışmalarda kullanılması gereken tüm tesis ve ekipmanların listesi ile bu tesis ve ekipmanların bulunduğu yerlere ait adres bilgileri,
Eski 7. Madde 1. Fıkra (g) Bendi- Tüzel kişilikte görev yapan personelin görev tanımlarını içeren bilgiler ile yönetim ve organizasyon şeması,
Gereği bilgilerinize sunulur.
Saygılarımızla…